S.C. MECANICA S.A. MARSA


Go to content

Remorci Joase

Produse > Trailere

Remorci joase RJ

RJ 30RJ 30RJ 40RJ 40RJ 77

Remorcile sunt destinate transportului de utilaje grele, care se incarca pe platforma cu macaraua sau cu ajutorul rampelor rabatabile. Sasiul este format din patru lonjeroane paralele, sectiune profil "I" variabil, asamblate prin sudura si legate intre ele cu traverse. Are posibilitatea de marire a latimii utile de la 2500 la 3100 mm cu ajutorul unor suporti rabatabili peste care se fixeaza o podea de lemn. Platforma de incarcare este mai ridicata deasupra rulmentului piridoc si inclinata in partea din spate sau dreapta. Podeaua platformei este din tabla striata. In partea din spate a sasiului se gasesc doua picioare de sprijin rabatabile, cu rol de protectie la suprasarcini ultimei axe spate, la urcarea respectiv coborarea utilajelor. Trenul de rulare se compune din:
- axe fixe cu frana pe tambur avand suspensie mecanica sau pneumatica
- axe fixe cu frana pe tambur si autodirectoare avand suspensie pneumatica , pentru detalii vezi:
www.safholland.eu
Rampele de urcare sunt simple sau articulate, actionate:
- manual
- hidraulic cu actionare pompa manuala
- hidraulic cu actionare de la capul de tractor
Instalatia de franare cu 2 circuite cu regulatoare automate in functie de greutatea transportata si de tipul suspensiei - Wabco ABS 4S/2M - 4 senzori/2 modulatori/axa, pentru detalii vezi:
www.wabco-auto.com. Instalatia electrica: 24Volti cu prize de 2x7 poli sau 1x15 poli conform normelor ECE ONU; instalatia de iluminat: 2 lampi de gabarit spate, lampi de gabarit laterale, 2 lampi spate multifunctionale conform normelor ECE ONU. Sistem de cuplare - protap cu ochi. Protectie laterala conf. Reg. 73 ECE ONU. Semnalizare laterala conf. Reg. 48 ECE ONU. Marcaje reflectorizante conf. Reg. 104 ECE ONU. Roti: marimea 235/75 R17,5. Suport roata rezerva.
Remorca este conceputa si construita in conformitate cu regulamentele rutiere europene, putand fi cuplata cu autotractoare fabricate de MERCEDES, RENAULT, MAN, IVECO, STEYER, SCANIA, VOLVO,DAF,ROMANBack to content | Back to main menu