S.C. MECANICA S.A. MARSA


Go to content

Remorci agricole

Produse

Remorci agricole


Remorca agricola - ZDK 120

Remorca este destinata transportului rutier, sau afara drumurilor amenajate, a cerealelor in vrac si poate fi tractata de tractor. Sasiul este o constructie sudata formata din doua lonjeroane cu sectiune variabila legate intre ele prin traverse de profil "U". Platforma este o constructie sudata, ramele sunt profil special si formeaza un cadru asamblat prin sudura cu traversele profil "U" si lonjeroanele. Caroseria demontabila este formata din: panou fata fix, doua obloane laterale si unul spate, executate dintr-un cadru metalic si profile din tabla. Instalatia de frinare pneumatica, cu doua conducte, cu dispozitiv de reglare automata a fortelor de frinare. Instalatia de basculare hidraulica are un cilindru hidraulic si realizeaza bascularea in spate si lateral stinga, dreapta. Directia remorcii se realizeaza prin intermediul protapului articulat pe cadrul piridoc si rulentul piridoc.

Detalii tehnice pentru remorca agricola ZDK 120Greutate totala admisa12000kgMax. total weight permeted
Greutate proprie3000kgDead weight
Sarcina utila9000kgPayload
Suprafata utila9,93m2Useful loading surface
Volum de incarcare11,91(16,87)m3Capacity(with suplimentary boards)
Tip anvelope13,5/75-430-9Tyres
Unghi de basculare lateral/spate45/50Tipping angle side/rear
Viteza max40 km/hMax speedRemorca agricola - EDK 50

Remorca este destinata transportului rutier, sau afara drumurilor amenajate, a cerealelor in vrac si poate fi tractata de tractor. Sasiul este o constructie sudata formata din doua lonjeroane care se unesc in partea din fata in forma de "V" legate intre ele cu traverse si suport. Caroseria: platforma este o constructie sudata formata din profile "U", acoperita cu tabla, pe care se monteaza obloanele; oblon fata fix, iar cele laterale si spate sunt articulate atat in partea superioara cat si in cea inferioara, permitand deschiderea in ambele parti. Instalatia de basculare hidraulica are un cilindru hidraulic si realizeaza bascularea in spate si lateral stinga, dreapta.


Detalii tehnice pentru remorca agricola EDK 50
Greutate totala admisa5000kgMax. total weight permeted
Greutate proprie1400kgDead weight
Sarcina utila3600kgPayload
Suprafata utila6,44m2Useful loading surface
Volum de incarcare5,15(7,73)m3Capacity(with suplimentary boards)
Tip anvelope11,5/80-15,3Tyres
Unghi de basculare lateral/spate45/50Tipping angle side/rear
Viteza max25km/hMax speed
Remorca agricola - ZDK 180

Remorca este destinata transportului rutier, sau afara drumurilor amenajate, a cerealelor in vrac si poate fi tractata de tractor. Sasiul este o constructie sudata formata din doua lonjeroane cu sectiune variabila legate intre ele prin traverse de profil "U". Platforma este o constructie sudata, ramele sunt profil special si formeaza un cadru asamblat prin sudura cu traversele profil "U" si lonjeroanele. Caroseria demontabila este formata din: panou fata fix, doua obloane laterale si unul spate, executate dintr-un cadru metalic si profile din tabla. Instalatia de franare pneumatica, cu doua conducte, cu dispozitiv de reglare automata a fortelor de franare. Instalatia de basculare hidraulica are un cilindru hidraulic si realizeaza bascularea in spate si lateral stanga, dreapta. Directia remorcii se realizeaza prin intermediul protapului articulat pe cadrul piridoc si rulentul piridoc.


Detalii tehnice pentru remorca agricola ZDK 180Greutate totala admisa16000kgMax. total weight permeted
Greutate proprie4800kgDead weight
Sarcina utila11200kgPayload
Suprafata utila12,38m2Useful loading surface
Volum de incarcare18,58m3Capacity(with suplimentary boards)
Tip anvelope385/65 R22,5Tyres
Unghi de basculare lateral/spate45/50Tipping angle side/rear
Viteza max80km/hMax speed
Remorca agricola - TDK 80

Remorca este destinata transportului rutier, sau afara drumurilor amenajate, a cerealelor in vrac si poate fi tractata de tractor. Sasiul este o constructie sudata formata din doua lonjeroane cu sectiune variabila legate intre ele prin traverse de profil "U". Platforma este o constructie sudata, ramele sunt profil special si formeaza un cadru asamblat prin sudura cu traversele profil "U" si lonjeroanele. Caroseria demontabila este formata din: panou fata fix, doua obloane laterale si unul spate, executate dintr-un cadru metalic si profile din tabla. Instalatia de franare este de tip inertial, pe doua axe, cu tije si parghii ce actioneaza in momentul in care este actionata frana pe tractor. Instalatia de basculare hidraulica are un cilindru hidraulic si realizeaza bascularea in spate si lateral stanga, dreapta.


Detalii tehnice pentru remorca agricola TDK 80Greutate totala admisa8000kgMax. total weight permeted
Greutate proprie2480kgDead weight
Sarcina utila5520kgPayload
Suprafata utila9,93m2Useful loading surface
Volum de incarcare10,06m3Capacity
Tip anvelope12,5/80-18/12PRTyres
Unghi de basculare lateral/spate45/50Tipping angle side/rear
Viteza max40km/hMax speed


Back to content | Back to main menu